Долзарб мавзулар Xalq bilan muloqot va inson manfaatlari yili

«Parij » salati - to`yimli, mazali, vitaminlarga boy!

Бўлимлар: SUG'DIYONA
Теглар: Taom
Добавлено: 14.10.2016, 16:57

Zarur masalliqlar (6 kishilik): 250 gr. yumshoq pishloq, 200 gr. tozalangan yong`oq, 2 dona tuxum, 4 osh qoshiq zaytun yog`i, 1 bog` salat bargi, 1 dona qizil piyoz, yarimta apelsin sharbati, tuz va qora murch.

Tayyorlanishi: 1. Salat bargini yuvib, yirik bo`laklarga ajrating. Yong`oqni qizigan tovada biroz qovurib, sovuting. Piyozni xalqa qilib to`g`rab, issiq suvda chaying.

2. Salat bargi, qizil piyoz va yong`oqni likopchaga solib, ustidan yirik somoncha shaklida to`g`ralgan qaynatilgan tuxum va pishloqni qo`ying.

3. Apelsin sharbatiga zaytun yog`i, tuz, murch va ozgina sirkani aralashtirib, salat ustidan quying. Mazasi yanada yaxshi bo`lishi uchun 15 daqiqaga muzlatgichga qo`yiladi.

Tayyorlanish vaqti: 15 daqiqa.

 

Google+
WhatsApp
VK
Telegram

Комментарии

Mutolaa

17.11.2017, 16:07
16.11.2017, 18:54

Shou-biznes

SUG'DIYONA

18.11.2017, 18:25