Долзарб мавзулар Foto

Shokoladli braun — desert tayorlashni unutib qo`ymadingizmi?

Бўлимлар: SUG'DIYONA
Теглар:
Добавлено: 12.01.2018, 15:10

Zarur masalliqlar: 200 gr. shakar, 180 gr. qora shokolad, 150 gr. sariyog`, 140 gr. un, 100 gr. yong`oq mag`zi, 3 dona tuxum, 10 gr. kakao, pichoq uchida xamiryumshatgich.

Tayyorlanishi: 1. Shokolad va sariyog`ni maydalab to`g`rang-da, suv bug`ida yaxshilab eriting.

2. Yong`oq mag`zini maydalang.

3. Tuxumni shakar bilan mikser yordamida engil ko`pirtiring. Shokoladli aralshma sovigach, ko`piritilgan tuxumni qo`shing.

4. Endi un, xamiryumshatgich va kakaoni solib, aralashtiring. Oxirida maydalangan yong`oqni qo`shasiz.

5. Aralashmani pishiriq qog`ozi solingan qolipga quyib, ustini tekislang-da, 180 darajada qizdiridlgan gaz pechiga 30 daqiqaga qo`ying. Pishgach sovitib, yuziga eritilgan shokoladdan quying.

1 soat

6 kishilik

Google+
WhatsApp
VK
Telegram

Комментарии

Mutolaa

SUG'DIYONA