«Parij » salati - to`yimli, mazali, vitaminlarga boy!

16:57, 14 oktabr

Zarur masalliqlar (6 kishilik): 250 gr. yumshoq pishloq, 200 gr. tozalangan yong`oq, 2 dona tuxum, 4 osh qoshiq zaytun yog`i, 1 bog` salat bargi, 1 dona qizil piyoz, yarimta apelsin sharbati, tuz va qora murch.

Tayyorlanishi: 1. Salat bargini yuvib, yirik bo`laklarga ajrating. Yong`oqni qizigan tovada biroz qovurib, sovuting. Piyozni xalqa qilib to`g`rab, issiq suvda chaying.

2. Salat bargi, qizil piyoz va yong`oqni likopchaga solib, ustidan yirik somoncha shaklida to`g`ralgan qaynatilgan tuxum va pishloqni qo`ying.

3. Apelsin sharbatiga zaytun yog`i, tuz, murch va ozgina sirkani aralashtirib, salat ustidan quying. Mazasi yanada yaxshi bo`lishi uchun 15 daqiqaga muzlatgichga qo`yiladi.

Tayyorlanish vaqti: 15 daqiqa.

 

Диққат, диққат! "Даракчи"нинг Telegram’даги расмий каналига аъзо бўлиб, янгиликлардан баҳраманд бўлинг!