Zarur masalliqlar: 0,5 kg. suyaksiz baliq go`shti (laqqa baliq), 1 stakan guruch, 2-3 bo`lak sarimsoq piyoz, bitta sabzi, bitta piyoz, 2 stakan suv, yarim bog` kashnich, zaytun yog`i, tuz, qora murch.
Tayyorlanishi: 1. Tozalangan baliq go`shti ustidan 1-2 osh qoshiq zaytun yog`i solib, tuz va murch bilan marinadlang.
2. 2-3 osh qoshiq zaytun yog`i solingan tovada mayda to`g`ralgan piyoz va sabzini qovuring. Ustidan chayilgan guruch soling.
3. Sabazavot va guruch tovada qovurilgach, ustidan bo`laklangan baliq go`shtini solib, 2 stakan suv qo`shing.
4. Baliq solingan suv qaynab chiqqach, tovaning qopqog`ini yopib, tagini pastlang. Taom 20-25 daqiqa davomida tayyor bo`ladi. Dasturxonga tortishda likopchaning bir tarafiga baliq go`shtini, ikkinchisiga esa guruch va sabzavotlarni solasiz.
Tayyorlanish vaqti: 25 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...