Qaynatma yoki qovurma sho`rva tayyorlaganda tuzni tayyor bo`lishidan oldin soling. Dafna (lavr) bargini ham ovqat suzishdan 15-20 daqiqa avval solsangiz, sho`rva o`z ta`mini saqlab qoladi.
Manba: «SUG‘DIYONA» gazetasi.

Qaynatma yoki qovurma sho`rva tayyorlaganda tuzni tayyor bo`lishidan oldin soling. Dafna (lavr) bargini ham ovqat suzishdan 15-20 daqiqa avval solsangiz, sho`rva o`z ta`mini saqlab qoladi.
Manba: «SUG‘DIYONA» gazetasi.
08.11.2025 15:19, Jamiyat
11.11.2025 20:38, Sport
14.11.2025 17:41, Dunyo
14.11.2025 11:18, Sport
14.11.2025 13:04, Madaniyat
10.11.2025 11:18, Madaniyat
15.11.2025 23:15, Sport
09.11.2025 18:10, Jamiyat
13.11.2025 13:13, Siyosat
09.11.2025 20:46, Sport