Zarur masalliqlar: 1 kg. tovuq go`shti (suyaksiz), 2 osh qoshiqdan soya sousi va pomidor tomati, 1 osh qoshiqdan achchiq qalampir, tuz, zira, yarim bog` shivit. Garnir uchun: 2 ta kartoshka, 1 stakan guruch.
Tayyorlanishi: 1. Tovuq go`shtini o`rtacha kattalikdagi to`rtburchak shaklida kesib, soya sousi, tuz, zira va qalampir bilan marinadlang.
2. Alohida idishda pomidor tomatini 1 stakan qaynatilgan suv va to`g`ralgan shivit bilan aralashtiring.
3. Marinadlangan go`shtni kabob cho`pchasiga terib chiqing. So`ngra toblama idishiga joylang. Ustidan tomatli aralashmani quyib, 160 daraja issiq haroratda qizdirilgan gaz pechiga qo`ying. Taom 30 daqiqada tayyor bo`ladi.
4. Garnir uchun kartoshkani qovuring, guruchni esa dimlang. Kabob pishgach, likopcha yarmiga garnirni, yarmiga esa kabobni joylab, dasturxonga tortishingiz mumkin.
Tayyorlanish vaqti: 50 daqiqa
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...