Zarur masalliqlar: 300 grammdan qaynatilgan tovuq go`shti va qovurilgan kartoshka, 150 grammdan tuzlangan bodring va pishloq, 12 dona qaynatilgan bedana tuxumi, 3 dona qaynatilgan tuxum, mayonez, shivit, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Qaynatilgan tovuq go`shti, tuxum, tuzlangan bodring va pishloqni somoncha shaklida to`g`rang.
2. To`g`ralgan masalliqlarga tuz va maoynez solib, aralashtiring. Salatni 4 ta salat likopchasiga soling.
3. Salat yuzasiga qirg`ichdan chiqarilib, qovurilgan kartoshkani qush uyasidek qilib joylashtiring-da, shivit bilan bezatib, 3 donadan qaynatilagn bedana tuxumini qo`ying.
4 kishilik
30 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...