Zarur masalliqlar: 500 gr. qaynatilgan mol go`shti, 1 stakan yong`oq mag`zi, 6 ta tuzlangan bodring, 4 dona qaynatilgan tuxum, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, mayonez, ko`katlar.
Tayyorlanishi: 1. Tuzli suvda qaynatilgan go`shtni uzun-uzun qilib yupqalab to`g`rang. Tuzlangan bodringni katta tishli qirg`ichdan o`tkazing. Sarimsoqpiyozni ezib qo`shing.
2. Qaynatilgan tuxumni katta tishli qirg`ichdan o`tkazing.
3. Maydalangan yong`oq mag`zini qizdirilgan quruq tovada qovurib oling.
4. Masallliqlarni likopchaga quyidagi tartibda joylang.
Go`sht+mayonez+bodring+mayonez+tuxum+mayonez+yong`oq. Dasturxonga tortishdan avval biroz muddat muzlatkichda qo`yishingiz mumkin.
4 kishilik.
25 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...