Zarur masalliqlar: 1 bog` salat bargi, 100 gr. pishloq, 1-2 ta nok, 50 gr. tozalangan yong`oq, yarimta limon sharbati, 2 osh qoshiq zaytun yog`i, 1 osh qoshiq asal, bir chimdim tuz.
Tayyorlash: 1). Salat bargini katta bo`laklarga ajratib, to`g`rang. Pishloq va nokni to`rtburchak shaklda parrak qilib kesing.
2). Salat idishiga to`g`ralgan masalliqlarni solib, asal, zaytun yog`i, tuz va limon sharbati bilan aralashtiring. Dasturxonga tortishdan avval yong`oq bilan aralashtirib oling.
Tayyorlash vaqti: 15 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...