Zarur masalliqlar: 500 gr. lahm tovuq go`shti, 1 dona tuxum, 50 gr. un, mayda pomidorlar, 2 ta yashil bulg`or qalampiri, tuz, murch, o`simlik yog`i.
Tayyorlash: 1). Tovuq go`shtini qiymalab, tuz, murch, 2 osh qoshiq un va tuxum qo`shasiz-da, aralashtirasiz.
2). Qiymadan yong`oq kattaligida zuvala yasab, unga botirib oling. So`ng qizib turgan yog`da har tarafini qizartirib pishirasiz. Pishgach, qog`oz salfetkaga solingan likopchaga terib, ortiqcha yog`ini silyoiting.
3). Bulg`or qalampirini bir necha bo`laklarga bo`ling. Kabob cho`piga tovuqli “Kroket” hamda sabzavotlarni ketma-ket terib, gaz pechi patnisiga joylang. Xohishingizga ko`ra, kabob ustiga qirg`ichdan chiqarilgan pishloq sepib, 15 daqiqa gazxonaga qo`ying.
Tayyorlash vaqti: 30 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...