Zarur masalliqlar: 250 gr. tovuq go`shti, 3 ta pomidor, 2 bo`lak qovurilgan non, mayonez, 3 osh qoshiq o`simlik yog`i, 2 choy qoshiq limon sharbati, 1 bo`lak sarimsoqpiyoz, mayonez, tuz, murch.
Tayyorlanishi: 1. Barcha masalliqlarni bir xil kattalikda somoncha shaklida to`g`rang.
2. Tovuq go`shtiga tuz va murch sepib, qizdirilgan o`simlik yog`ida qovurib oling.
3. Mayonezga limon sharbati qo`shib, tuz, murch va ezilgan sarimsoqpiyoz soling.
4. Likopchaga tovuq go`shtining yarmini soling. Keyin pomidorning yarmini. Mayonezli aralashmani solib, yana tovuq go`shti, pomidor va yuziga qovurilgan non bo`laklarini joylang.
Tayyorlanish vaqti: 30 daqiqa.
2 kishilik.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...