Zarur masalliqlar: 600 gr. yog`li tvorog, 150 ml. yog`li qaymoq, 150 ml. quyiltirilgan sut, 80 gr. vanilin, muzlatilgan 10 ta olxo`ri, 3 dona tuxum, 2 dona olma, 2 osh qoshiq bug`doy yormasi (manniy yormasi).
Tayyorlanishi: 1. Tvorogni qoshiq bilan yaxshilab ezib, tuxum va qaymoq qo`shing-da, aralashtiring.
2. Tvorogga quyiltirilgan sut soling. Olxo`rilarni maydalab to`g`rab, bug`doy yormasi bilan birga soling.
3. Yog`langan yoki qog`oz solingan aylana qolipga aralashmani soling.
4. Olmalarni yarim oy shaklida o`rtacha kattalikda to`g`rab, toblama yuzini bezab chiqing. 180 darajada qizdirilgan gaz pechida 30 daqiqada pishadi.
Tayyorlanish vaqti: 50 daqiqa.
6 kishilik.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...