AsosiySUG'DIYONA

​GO`ShT PIShIRISh BORASIDA 5 MASLAHAT

'​GO`ShT PIShIRISh BORASIDA 5 MASLAHAT'ning rasmi


Qo`y go`shtini qaynatayotganda yuzasida ko`pik hosil bo`ladi. Bu ko`pikni olib tashlash lozim.

Mol go`shtidan tayyorlangan suyuq taomlarga esa tuzni so`ngida qo`shing. Shunda go`sht yumshoq pishadi.

To`g`ralgan go`shtni piyoz va tuz solmay qovursangiz, usti qizarib chiqadi. Agar piyoz qo`shilsa, sharbati ajralib ketishi mumkin.

Qaynatilayotgan go`shtdan yoqimsiz hid kelayotgandek tuyulsa, suviga dafna bargidan qo`shing. hidini «kesadi».

Parranda go`shtini salat tayyorlash uchun qaynatayotgan bo`lsangiz, tuz va dafna bargidan qo`shib yuboring. Go`sht ta`mi mazali bo`ladi.

    Boshqa yangiliklar