Zarur masalliqlar: 500 gr. sudak balig`i, 150 ml. sut, 3 dona tuxum, 1 bosh piyoz, 2 osh qoshiq o`simlik yog`i, ko`katlar, tuz, murch.
Tayyorlanishi: 1. Sudak balig`ini bo`laklarga bo`ling-da, tuz, murch sepib, 10 daqiqa qoldiring.
2. Baliq go`shti bo`laklariga un sepib, qizdirilgan o`simlik yog`iga soling.
3. Piyozni maydalab to`g`rang. Qovurilayotgan baliq go`shtiga qo`shib, 2-3 daqiqa qovuring.
4. Sut, tuxumni aralashtirib, tuz seping va maydalangan ko`katlarni qo`shing. Aralashmani baliq go`shti ustidan quying. Olovni pastlab, qozon qopqog`ini yoping-da, 7-8 daqiqaga qoldiring.
Tayyorlanish vaqti: 30 daqiqa
4 kishilik
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...