Zarur masalliqlar: 200 gramdan un va shakar, 110 ml. suv, 100 gr. sariyog`, 60 gr. qora shokolad, 50 gr. yogurt, 2 dona tuxum, 1 osh qoshiq yoki 3 paket qora choy, 1 choy qoshiq xamiryumshatgich, qand upasi, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Qaynatilgan suvga qora choyni solib, 5 daqiqa damlang.
2. Shokoladni suv bug`ida eriting.
3. Un, tuz va xamiryumshatgichni aralashtiring.
4. Shakarni esa xona haroratida yumshatilgan sariyog` bilan mikser yordamida aralashtiramiz. So`ngra tuxum qo`shib aralashtirishda davom etamiz.
5. Eritilgan shokoladni sovitib sariyog`li aralashmaga qo`shasiz. Keyin esa unni solib, aralashtirasiz. Oxirida achchiq damlangan qora choyni qo`shasiz.
6. Xamirni yog`langan keks qolipiga soling-da, 180 darajada qizdirilgan gaz pechiga 50 daqiqaga qo`ying. Pishgach yuziga qand upasi sepasiz.
2 soat
8 kishilik
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...