Zarur masalliqlar: 500 gr. tayyor qatlam xamir, 200 gr. qovoq, 4 osh qoshiq istalgan meva qiyomi (masalan, olma povidlosi), qand upasi.
Tayyorlanishi: 1. Qovoqni yupqalab uzunasiga to`g`rang.
2. Qatlama xamirni o`rtacha qalinlikda, to`rtburchak shaklda yoying. Bir tomonidan suratdagidek nomiga pichoqni yurgizing.
3. Xamirning ikkinchi tomoniga olma qiyomidan surting-da, qovoq bo`laklarini jipsroq qilib terib chiqing.
4. Xamirning ikkinchi tomoni bilan qovoqlar ustini yopib, atrofini tuging.
5. Pirogni pishiriq qog`ozi solingan gaz patnisiga qo`ying. Pishirig`imiz 200 darajada qizdirilgan gaz pechida 40-45 daqiqada pishadi. Pishgach, yuziga qand upasi seping.
6 kishilik
1 soat
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...