Zarur masalliqlar: 90 gr. qora shokolad, 35 gr. sariyog`, 1 dona tuxum, 2 osh qoshiq shakar, 1 osh qoshiq un.
Tayyorlanishi: 1. Qora shokolad va sariyog`ni suv bug`ida eriting.
2. Tuxumni shakar bilan ko`pirtiring.
3. Eritilgan shokoladli aralashma sovugach, tuxum qo`shing.
4. Unni ham qo`shib, yaxshilab aralashtirgach, sariyog` bilan yog`langan keks qolipchalariga soling. Shirinlik 180 darajada qizdirilgan gaz pechida 10 daqiqada pishadi. Shokoladli fondanlarni ustiga kakao, qand upasi sepib, desert sifatida tortiq qilishingiz mumkin.
45 daqiqa
2 kishilik
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...