Tovuq go`shtidan
Kerak: 2 ta qaynatilgan tovuq oyog`i, 6 donadan qaynatilgan kartoshka va tuxum, 4 ta tuzlangan bodring, 1 bosh piyoz, 1 banka konservalangan yashil no`xat, mayonez, tuz, murch.
Qo`ziqorinli
Kerak: 200 gr. qo`ziqorin (shampinon), 4 donadan tuzlangan bodring, qaynatilgan tuxum, sabzi va kartoshka, 1 bosh piyoz, 1 banka konservalangan yashil no`xat, mayonez, o`simlik yog`i, tuz, murch.
Piyoz va qo`ziqorinni to`rtburchak shaklda to`g`rab, qizdirilgan o`simlik yog`ida qovurib olasiz.
Olmali
Kerak: 300 gr. qaynatilgan mol go`shti, 100 gr. konservalangan yashil no`xot, 5 dona qaynatilgan tuxum, 4 ta qaynatilgan kartoshka, 3 tadan qaynatilgan sabzi va tuzlangan bodring, 1 ta olma, mayonez, tuz, qora murch.
Losos balig`li
Kerak: 100 gr. tuzlangan losos balig`i go`shti, 2 osh qoshiq konservalangan yashil no`xot, 3 dona qaynatilgan tuxum, bittadan qaynatilgan kartoshka va sabzi, bittadan tuzlangan bodring va bodring, mayonez, ko`katlar, tuz.
Bedana tuxumli
Kerak: 100 gr. qaynatilgan tovuq go`shti, 2 dona qaynatilgan bedana tuxumi, bittadan qaynatilgan sabzi va kartoshka, bodring, 4 osh qoshiq konservalangan yashil no`xat, mayonez, tuz, ko`katlar.