Zarur masalliqlar (10 kishilik): 200 gr. dudlangan baliq go`shti, 3-4 ta tuzlangan bodring, 100 gr. marinadlangan jo`xori, 2-3 bo`lak sarimsoq piyoz, oq va qora non bo`laklari, 3-4 osh qoshiq o`simlik yog`i, bezak uchun ko`katlar.
Tayyorlanishi: 1. Baliq go`shti va tuzlangan bodringni to`rtburchak shaklda to`g`rang. So`ng jo`xori va qirg`ichdan chiqarilgan 2 dona sarimsoq piyoz bilan aralashtirib, o`simlik yog`i qo`shing. Aralashma 10 daqiqa turgach, tuz va murch bilan ta`mini sozlang.
2. Oq va qora non bo`laklariga bir bo`lak sarimsoq piyozni ishqalab, likopchaga tering. Baliqli aralashmadan 1 osh qoshig`ini non bo`lagi ustiga solib, ko`katlar bilan bezating. Mazasi yanayam yaxshilanishi uchun 15-20 daqiqa muzlatgichga qo`ying.
Tayyorlanish vaqti: 20 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...