1

Baliqli gazak - tez, oson va mazali...

SUG'DIYONA 20.10.2016, 11:50
Teglar: Taom
Baliqli gazak - tez, oson va mazali...

Zarur masalliqlar (10 kishilik): 200 gr. dudlangan baliq go`shti, 3-4 ta tuzlangan bodring, 100 gr. marinadlangan jo`xori, 2-3 bo`lak sarimsoq piyoz, oq va qora non bo`laklari, 3-4 osh qoshiq o`simlik yog`i, bezak uchun ko`katlar.

Tayyorlanishi: 1. Baliq go`shti va tuzlangan bodringni to`rtburchak shaklda to`g`rang. So`ng jo`xori va qirg`ichdan chiqarilgan 2 dona sarimsoq piyoz bilan aralashtirib, o`simlik yog`i qo`shing. Aralashma 10 daqiqa turgach, tuz va murch bilan ta`mini sozlang.

2. Oq va qora non bo`laklariga bir bo`lak sarimsoq piyozni ishqalab, likopchaga tering. Baliqli aralashmadan 1 osh qoshig`ini non bo`lagi ustiga solib, ko`katlar bilan bezating. Mazasi yanayam yaxshilanishi uchun 15-20 daqiqa muzlatgichga qo`ying.

Tayyorlanish vaqti: 20 daqiqa.

Sharhlar

​«Osiyo» salati — baqlajon va no`xatdan!

30.06.2017, 15:55

Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...
​«Yoz» pirogi — olma va tvorogning ajoyib uyg`unligi

24.06.2017, 11:23

Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...
​O`rikli chizkeyk — yoz yozdek o`tsin!

23.06.2017, 11:11

Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...
​Jahongir Otajonov moskvaliklarga xorazmcha “shivit oshi” tayyorlab berdi(Foto)

22.06.2017, 13:44

O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...
Ob-havo: Toshkent
Valyuta kursi
1