Zarur masalliqlar: 1 kg. tovuq go`shti, yarimta limon, 2 dona tuxum, 5-6 osh qoshiq non tolqoni, 4-5 osh qoshiq un, o`simlik yog`i, dengiz tuzi, murch.
Tayyorlanishi: 1. Tovuq go`shtini terisidan ajratib olamiz. Limon sharbati, tuz va murch sepib, sellofan bilan yopamiz-da, 1 soatga muzlatkichga qo`yamiz.
2. Marinadlangan tovuq go`shtini unga botirib oling.
3. Endi avval atalangan tuxumga, keyin non tolqoniga solib olasiz.
4. Tovuq go`shti bo`laklarini qizdirilgan o`simlik yog`ida ikkala tomonini ham qizartirib qovurasiz-da, keyin toblama qolipiga solib, 180 darajada qizdirilgan gaz pechiga 15-20 daqiqaga qo`yasiz.
6 kishilik
2 soat
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...