1

«Vena» taomi - tovuq go`shtini avstriyaliklar usulida pishiramiz!

SUG'DIYONA 09.01.2017, 15:06
Teglar: Taom, SUGDIYONA
«Vena» taomi - tovuq go`shtini avstriyaliklar usulida pishiramiz!

Zarur masalliqlar: 1 kg. tovuq go`shti, yarimta limon, 2 dona tuxum, 5-6 osh qoshiq non tolqoni, 4-5 osh qoshiq un, o`simlik yog`i, dengiz tuzi, murch.

Tayyorlanishi: 1. Tovuq go`shtini terisidan ajratib olamiz. Limon sharbati, tuz va murch sepib, sellofan bilan yopamiz-da, 1 soatga muzlatkichga qo`yamiz.

2. Marinadlangan tovuq go`shtini unga botirib oling.

3. Endi avval atalangan tuxumga, keyin non tolqoniga solib olasiz.

4. Tovuq go`shti bo`laklarini qizdirilgan o`simlik yog`ida ikkala tomonini ham qizartirib qovurasiz-da, keyin toblama qolipiga solib, 180 darajada qizdirilgan gaz pechiga 15-20 daqiqaga qo`yasiz.

6 kishilik

2 soat

Sharhlar

​«Osiyo» salati — baqlajon va no`xatdan!

30.06.2017, 15:55

Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...
​«Yoz» pirogi — olma va tvorogning ajoyib uyg`unligi

24.06.2017, 11:23

Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...
​O`rikli chizkeyk — yoz yozdek o`tsin!

23.06.2017, 11:11

Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...
​Jahongir Otajonov moskvaliklarga xorazmcha “shivit oshi” tayyorlab berdi(Foto)

22.06.2017, 13:44

O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...
Ob-havo: Toshkent
Valyuta kursi
1