Zarur masalliqlar: 1 stakandan un va shakar, 4 dona tuxum, 2 ta behi, 3 osh qoshiq sariyog`.
Tayyorlanishi: 1. Behilarni yarim oy shaklida to`g`rang.
2. Sariyog`ni qizdirib, behi bo`laklarini soling. Shakar sepib, mevalar qizarguncha qovuring.
3. Tuxumni yaxshilab ko`pirtiring. Shakar qo`shib ko`pirtirishda davom eting. So`ngra un solasiz, quyuq xamir tayyorlaysiz.
4. Pishiriq qog`ozini qolipga yoyib, qovurilgan behi bo`laklarini soling. Ustidan xamirni quying. 180 darajada qizdirilgan gaz pechiga yarim soatga qo`ying.
6 kishilik
1 soat
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...