Zarur masalliqlar: 150 gr. jigar, 2 ta bodring, 5 ta salat bargi, bitta bulg`or qalampiri, bir bo`lak limon, 3 osh qoshiq o`simlik yog`i, 2 osh qoshiq zaytun yog`i (o`simlik yog`i ishlatish ham mumkin), 1,5 choy qoshiq xantal, petrushka, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Qizdirilgan o`simlik yog`ida jigarni qovurib oling.
2. Salat bargi va petrushkani kattaroq qilib to`g`rang.
3. Bulg`or qalampiri va bodringni somoncha shaklida maydalab to`g`rang. Ko`katlarga qo`shing.
4. Zaytun yog`iga xantal, tuz va limon sharbati qo`shib, sanchqi bilan yaxshilab aralashtiring.
5. Pishgan jigarni o`rtacha kattalikda to`g`rang. Salatga qo`shing. Sousni solib, aralashtirsangiz, salat tayyor.
25 daqiqa.
2 kishilik
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...