1

Ajoyib tuhfa - dasturxoningiz ko`rki!

SUG'DIYONA 12.01.2017, 11:51
Teglar: Taom, SUGDIYONA
Ajoyib tuhfa - dasturxoningiz ko`rki!

Zarur masalliqlar: 4 ta qaynatilgan tuxum, 2 donadan qaynatilgan kartoshka va tuzlangan bodring, 50 gr. konservalangan no`xat, ko`k piyoz, ko`kkatlar, mayonez, tuz.

Tayyorlanishi: 1. Kartoshka va bodringni to`rtburchak shaklda to`g`rang. Ko`k piyoz va ko`katlarni maydalang.

2. Tuxumlarni teng ikki bo`lakka bo`lib, sarig`ini ajartib oling. Keyin sarig`ini maydalab, to`g`ralgan kartoshka, bodring, ko`k piyoz, ko`katlar, konservalangan ko`k no`xat va mayonez bilan aralashtiring. Tuz sepishni unutmang.

3. Tuxum oqi orasiga salatdan solib, ochilib ketmasligi uchun ko`k piyoz bilan bog`lang. Likopchaga oldin qolgan salatni, keyin bog`langan tuxumlarni joylashtiring.

Salatlarni dasturxonga tortishdan biroz avval limon po`stlog`i solib qo`ysangiz, ular yanada mazali va hushbo`y bo`ladi.

Sharhlar

​«Osiyo» salati — baqlajon va no`xatdan!

30.06.2017, 15:55

Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...
​«Yoz» pirogi — olma va tvorogning ajoyib uyg`unligi

24.06.2017, 11:23

Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...
​O`rikli chizkeyk — yoz yozdek o`tsin!

23.06.2017, 11:11

Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...
​Jahongir Otajonov moskvaliklarga xorazmcha “shivit oshi” tayyorlab berdi(Foto)

22.06.2017, 13:44

O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...
Ob-havo: Toshkent
Valyuta kursi
1