Zarur masalliqlar: 500 gr. qaynatilgan mol go`shti, 150 gr. pishloq, 50 gr. yong`oq mag`zi, zaytun yoki o`simlik yog`i, 1 dona bulg`or qalampiri, ko`kpiyoz, petrushka, tuz, xantal.
Tayyorlanishi: 1. Qaynatilgan mol go`shtini somoncha shaklida maydalab to`g`rang. Qizdirilgan o`simlik yog`ida xantal qo`shib, qovurib oling. So`ngra maydalangan ko`katlarni qo`shing.
2. Bulg`or qampirini somoncha shaklida to`g`rab, salatga soling. Maydalangan yong`oq mag`zi va katta tishli qirg`ichdan o`tkazilgan pishloqni qo`shsangiz va tuz namaganini sozlasangiz, salat tayyor.
6 kishilik
25 daqiqa
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...