1. Pomidor va kotlet
Pishgan kotletlarni ikkiga ajratilgan pomidor ichiga joylab, ustidan mayonez va pishloq qo`ying. Pomidorning ikkinchi bo`lagini yopib, tish kovlagich bilan mustahkamlaysiz.
2. Konvertli somsa
Qatlama xamirdan suratdagi kabi kesma yasab, ichiga qiyma va pishloq bo`lagini qo`ying-da, tuging.
3. Pishloqli gazak
Uchburchak shaklda kesilgan pishloqni pomidor va ko`katlar bilan bezating. So`ng uzunchoq pechene bilan birlashtirsangiz kifoya.
4. Sosiskali mini pissa
Dumaloq shaklda yoyilgan xamir ichiga qaynatilgan sosiskani joylab, suratdagi kabi tuging. So`ng ustidan kesib chiqing. Ichini pomidor, mayonez va pishloq bilan to`ldirasiz.
5. Shunaqasi ham bo`ladi
Uvalanuvchi xamirni konussimon qolipda pishirib oling. Korj ichiga kolbasa, pomidor, mayonez va pishloq solib, 10 daqiqa gaz pechiga qo`yasiz.
6. Qovurilgan olma
Paraklangan olmani xalqa shaklida kesib olib, un va dolchin aralashmasiga botiring. Qizdirilgan yoјda qovurib, yuzasiga shakar seping.
7. Piyozli garnir
Bir bosh piyozni suratdagi kabi kesing. Unga botirib, o`simlik yog`ida qovurib oling. Kotlet va teftellar uchun qarsildoq garnir bo`ladi.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...