Olchali bulochka
Oshirma xamirni ikki qismga ajratib, biriga qizil ikkinchisiga esa yashil rang bo`yoqlaridan qo`shing. Qizil rangli xamirni tekis yoyib, ichiga olcha murabbosidan soling-da, rulet shaklida o`rang. Yashil ranglisini ham yoyib, ichiga olchali ruletni joylaysiz. Uni ham o`rab, qizdirilgan gaz pechiga qo`ying.
Kichkintoylar uchun sovg`a
Kakao qo`shilgan biskvit korjidan dumaloq shakl kesib oling. Yuzasini eritilgan shokolad bilan qoplang. Shokoladdan bezak qismlarini yasab, suratdagidek joylab olsangiz bo`lgani.
Sevishganlar shirinligi
Uvalanuvchi xamir tayyorlab, rang beruvchi qizil bo`yoq qo`shing. Xamirni yoyib, yuzasiga eritilgan shokolad surting. Rulet shaklida o`rab, kesing-da, orasini xiyol kattalashtiring.
Yong`oqli xalqalar
Yoyilgan pechene xamirini xalqa shaklida kesib chiqing. Quyiltirilgan sutga maydalangan yong`oqni aralashtirib, xalqa yuzasiga surting-da, qizdirilgan gaz pechida pishirib oling. Tayyor bo`lgach, eritilgan shokoladga belab olasiz.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...