Zarur masalliqlar (4 kishilik): 250 gr. go`sht qiymasi, 250 ml. o`simlik yog`i, 50 gr. maydalangan yong`oq, 6 ta kartoshka, 1 dona tuxum, 1 bosh piyoz, 1 osh qoshiq un, 1 choy qoshiq tomat, tuz, murch, zira.
Tayyorlanishi: 1. Kartoshkalarni qaynatib, ezing. Un va tuxum solib, yaxshilab aralashtiring.
2. Piyozni maydalab to`g`rab, o`simlik yog`ida qovuring. Go`sht qiymasini ham qo`shib, yana 7 daqiqa qovurishda davom eting. Keyin maydalangan yong`oq, tomat va tuz, zira solib, 3 daqiqa olovda qoldiring.
3. Kartoshkali aralashmadan aylanachalar yasab, o`rtasiga qiymadan soling. Keyin tugib, qizdirilgan o`simlik yog`ida qovurib oling.
Tayyorlanish vaqti: 1 soat.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...