Juftingiz bilan birga pishiring!
Zarur masalliqlar: 600 gr. tovuq go`shti (suyaksiz), 3 osh qoshiqdan ketchup va soya sousi, 2 bo`lak sarimsoqpiyoz, 1 osh qoshiq kunjut yog`i, ziravorlar, qora murch.
Tayyorlanishi: 1. Ketchupga soya sousini soling. Kujut yog`i, qora murch va ziravorlarni ham qo`shing. Tuz shartmas.
2. Sarimsoqpiyozni yaxshilab ezib, aralashmaga solasiz-da, aralashtirasiz.
3. Tovuq go`shtini uzunasiga o`rtacha qalinlikda to`g`raysiz.
4. Tovuq go`shti ustiga marinadni soling. Kamida yarim soat marinadlab qo`ying.
5. Marinadlangan go`shtni sixlarga tortib, kabob qo`rasida yoki gaz pechida pishirib oling.
4 kishilik
1 soatu 35 daqiqa
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...