Zarur masalliqlar (8-10 kishilik): 200 gr. qaynatilgan tovuq go`shti, 2 ta qaynatilgan sabzi, 3 dona qaynatilgan tuxum, 2 paket somoncha shaklida qovurilgan tayyor kartoshka, 1 bog` ko`k piyoz, mayonez, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Tovuq go`shtini somoncha shaklida, 2 dona tuxumni esa to`rtga bo`lib, parrak shaklida to`g`rang. Sabzini ham uzunasiga to`rtga bo`lib, parrak shaklida yupqa qilib to`g`rang.
2. Alohida idishda to`g`ralgan masalliqlarni qovurilgan kartoshka va mayonez bilan engil aralashtirib, tuzini sozlang.
3. Chuqurroq likopchaga salatni solib, atrofini mayda to`g`ralgan ko`k piyoz bilan bezating. Ustki qismiga qirg`ichdan chiqarilgan bir dona tuxumni sepib, sabzidan gullar yasang. Gul bargi ko`k piyozdan yasaladi. Ta`mi yaxshilanishi uchun 20 daqiqa muzlatgichda qo`ying.
Tayyorlanish vaqti: 15 daqiqa.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...