Zarur masalliqlar: 3-4 dona yangi kartoshka, 1 dona bodring, 6 ta yong`oq mag`zi, 5 ta rediska, 2 osh qoshiq smetana, 1 choy qoshiq xantal, ko`kpiyoz, tuz, qora murch.
Tayyorlanishi: 1. Bodring va rediskani aylana shaklda yupqalab to`g`rang. Ko`kpiyozni maydalang.
2. Qaynatilgan yangi kartoshkani po`stidan tozalab, to`rtburchak shaklda o`rtacha kattalikda to`g`rang. Yong`oq mag`zini ham maydalang.
3. Smetanaga xantal, tuz va murch qo`shing.
4. Barcha masalliqlarni aralashtirib, smetanali sousni solamiz. Salatni yaxshilab aralashtirsangiz, bas.
20 daqiqa
2 kishilik
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...