Karam+pishloq+makkajo`xori
Zarur masalliqlar: yarim bosh karam (400 gr.), 150 gr. yumshoq pishloq, yarim banka konservalangan makkajo`xori, 1 bo`lak sarimsoqpiyoz, mayonez, tuz, qora murch, ko`katlar.
Tayyorlanishi: 1. Karamni maydalab to`g`rang. Yumshoq pishloqni qirg`ichdan o`tkazing. Karamga konservalangan makkajo`xori bilan qo`shing.
2. Maydalangan ko`katlarni salatga solib, aralashtiring. Endi tuz, murch, ezilgan sarimsoqpiyoz va mayonez qo`shib, yana bir bor yaxshilab aralashtiring.
Tayyorlanish vaqti 15 daqiqa
4 kishilik
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...