Zarur masalliqlar (4 kishilik): 600 gr. qatlama xamir, 500 gr. tvorog, 150 ml. yog`li qaymoq, 3 bog`dan ismaloq va yalpiz, 1 bog` petrushka, yarim bog` shivit, 3 dona tuxum, tuz, murch, maydalangan yong`oq.
Tayyorlanishi: 1. Barcha ko`katlarni maydalab to`g`rang.
2. Tvorogni elakdan o`tkazib, maydalangan ko`katlar bilan aralashtiring.
3. Qatlama xamirni aylana shakldagi qolipga solib, chetlarini ko`tarib chiqing. O`rtasiga ko`katli tvorogni joylang.
4. Tuxumni qaymoq bilan ko`pirtiring. Tuz, murch va maydalangan yong`oqni qo`shib, ko`katli tvorog ustidan soling.
5. Pirogni 220 darajada qizdirilgan gaz pechiga 40 daqiqaga qo`ying. Pishgach, 10 daqiqa gaz pechida qoldiring.
Tayyorlanish vaqti: 1 soat.
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...