Zarur masalliqlar: (6 kishilik) 10 ta o`rtacha kattalikdagi kartoshka, 12 bo`lak mol go`shti (yupqa qilib to`g`ralgan), 4 bo`lak sarimsoq piyoz, yarim stakan zaytun yog`i, tuz, maydalangan qora murch.
Tayyorlanishi: 1. Sarimsoq piyozni qirg`ichning mayda tomonidan chiqarib, ozgina tuz bilan birga zaytun yog`iga qo`shing.
2. Kartoshkalarni yaxshilab yuvib, po`stini artmasdan 1 sm. qalinlikda aylana shaklda to`g`rang. Ustidan zaytun yog`li sousni soling.
3. Zar qog`oz (folga)ga kartoshkalarni terib chiqib, o`rtasiga tuz va murch sepilgan go`sht bo`laklarini joylashtiring. Keyin zar qog`ozni mahkam o`rab, patnisga yarim stakan suv soling-da, 180 darajada qizdirilgan gaz pechiga yarim soatga qo`ying.
Tayyorlanish vaqti: 45 daqiqa
30.06.2017, 15:55
Zarur masalliqlar: 200 gr. qaynatilgan no`xat, 2 donadan baqlajon, pomidor va bulg`or qalampiri, 3 bo`lak sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq soya sousi, o`simlik yog`i, limon sharbati,...24.06.2017, 11:23
Zarur masalliqlar: xamiriga: 270 gr. un, 180 gr. sariyog`, 80 gr. shakar, 1 dona tuxum, yarim choy qoshiq xamiryumshatgich, tuz; ichiga solishga: 750 gr. tvorog,...23.06.2017, 11:11
Zarur masalliqlar: 300 gr. tvorog, 200 gr. o`rik mevasi, 200 ml. smetana, 180 gr. shakar, 100 grammdan uvadalanuvchi pechene va sariyog`, 2 dona tuxum, pichoq...22.06.2017, 13:44
O`zbek estradasida “jonli ijro qiroli” nomini olgan xonanda Jahongir Otajonov nafaqat yaxshi san`atkor, balki mohir oshpaz ekanligini ko`pchilik bilmasa kerak. Xonanda ijtimoiy tarmoqlardagi sahifalariga o`z...